0

Očitavanje ...

LOKACIJA OBJEKTA

Zanatlijska 22, 22320 Inđija

Koristimo samo najkvalitetnije i najefikasnije materijale, što garantuje visok kvalitet izgrađenih stanova.

MODERNA NOVOGRADNJA U CENTRU INĐIJE

RATKOVIĆ IZGRADNJA

Sve etaže namenjene su za stambeni prostor. U stambenom objektu su zastupljeni stanovi sledećih struktura: garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Površine stanova se kreću od 30,32 m² do 70,98 m². Većina stanova poseduje terase. Objekat ima ukupno 24 stana, jedan ulaz, jedan lift i stepenište kao vertikalnu komunikaciju.

Podzemna etaža se sastoji od dve garaže. Prva garaža ima 9 parking mesta, a druga garaža ima 15 parking mesta. Od ukupnog broja parking mesta 2 parking mesta su namenjena osobama sa posebnim potrebama. Objekat ukupno ima 24 parking mesta i sva parking mesta su natkrivena.

Stambene jedinice

24

Parking mesta

24
Ratković izgradnja

Opširnije o objektu

Na svakom nivou se nalazi po 6 stanova. Svi stanovi imaju podno grejanje, unutrašnja stolarija je standardizovana, vrata u stanovima na spavaćim sobama i kupatilu su puna i ravna.

Ulazna vrata stanova su duplo šperovana i furnirana sa cilindar bravom, sigurnosnim lancem i "špijunkom", sa posebnim atestom za zaštitu od buke.

Podne obloge u stanovima su od granitne keramike 1. klase poznatog stranog proizvođača, kao i u u hodnicima i na stepeništu stambenog objekta.

Kvalitetna gradnja
Uređena okolina
Blizina vrtića i škola
Balkon ili terasa
Podzemna garaža
Rampa i parking
Pristup za invalide
Lift
Ratković izgradnja

3D prikaz objekta

Vrhunski kvalitet gradnje i odlične cene stanova u užem centru Inđije nadomak centra grada.

Ratković izgradnja

Zanatlijska 22, Inđija

Ratković izgradnja

Zanatlijska 22, Inđija

Ratković izgradnja

Zanatlijska 22, Inđija

RATKOVIĆ IZGRADNJA

Materijali

Koristimo samo najkvalitetnije i najefikasnije materijale.

U okviru objekta izdvaja se šest tipskih raznovrsnih jedinica, koje su svojom kvadraturom i rasporedom prostorija odlično prilagođene, kako porodicama, tako i pojedincima, penzionerima i mladim parovima

Termoizolacija

Svi betonski zidovi, stubovi, površina tavanice i armiranobetonske podrumske ploče, zatim krovne ravni, višeslojne zidane konstrukcije, i sve ostale spoljne površine prema stambenim prostorijama zaštitićene su termoizolacijom od kamene vune ili stiropor ploča u zavisnosti od mesta ugrađivanja, u svemu prema uslovima energetske efkasnosti objekta.

Zvučna izolacija

Proračunom građevinske fizike proverena je zvučna zaštita između prostorija po horizontali i po vertikali.

Hidroizolacija

Ceo objekat je izolovan od podzemne vlage. Hidroizolacija i zaštita podzemnih delova zgrade izloženih delovanju vode urađena Voltex tehnologijom.

Fasadna stolarija

Fasadna stolarija je u boji oraha sa teksturom drveta, šestokomorna, alu roletne su sa duplim vodilicama i ugrađenim alu kliznim komarnikom, stakla američki Gardijan, aluminijum Elvial, vodeći grčki proizvođač.

Unutrašnja stolarija

Unutrašnja stolarija je standardizovana. Ulazna vrata pripadaju premium klasi sigurnosnih vrata. Ojačana struktura vrata debelim limom i vrhunski mehanizam zabravljivanja uz odlične brave nude visoke sigurnosne performanse ovih vrata i pružaju osećaj sigurnosti.

Unutrašnja završna obrada podova

Podloge podova u prostorijama stanova su izvedene kao stirodur izolacija debljine 3 cm i cementna košuljica 6,5 cm. Podna obloga u stanovima je granitna keramika 1. klase stranog proizvođača kao i u hodnicima i na stepeništu. U stanovima je podno grejanje.

Tehnologija

Prilikom projektovanja stambenog objekata ispoštovani su svi zahtevi u pogledu energetske efikasnosti. Trudimo se da radimo sa najnovijim materijalima i tehnikama u građevinarstvu kako bi obezbedili maksimalan kvalitet gradnje.

Ratković izgradnja

Dođite, posetite nas i pogledajte!

Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i gradnji slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.

Kontakt
Povuci Pogledaj Zatvori Pusti
0%